top of page
Borong-Botol-+.png
Borong-Botol--_edited.png
Borong-Botol-+.png
Borong-Botol--.png
Borong-Botol-+.png
Borong-Botol--.png

1. Adakah semua Botol Kosmetik & Packaging di DAZRA mempunyai ready stok di Malaysia?

  Tidak. Semua barangan yang dibuat oleh DAZRA hanya ditempah di Kilang China yang telah lama bekerjasama lama dengan pihak DAZRA.

 

   Kenapa China sahaja? Ini kerana kilang-kilang di China mempunyai design botol yang terbaru di dunia, barangan yang berkualiti & harga yang lebih jimat dari kilang atau pemborong di Malaysia.

2. Adakah DAZRA mempuyai sampel Botol Kosmetik & Packaging untuk di lihat?

   Ya. Kami mempunyai sampel Botol Kosmetik & Packaging di Pejabat kami di Ampang, KL. (alamat penuh boleh klik button “Contact” diatas). Jika anda berada jauh, kami boleh poskan sampel tersebut ke alamat anda.

3. Botol Kosmetik & Packaging ini boleh dapat FREE atau di bayar?

   Anda akan dapat secara FREE selepas anda confirm untuk membuat order dengan pihak DAZRA. Sebagai contoh: untuk dapatkan sampel botol yang anda berminat katakan bernilai RM500,

 

   Anda perlu membuat pembayaran sampel botol terlebih dahulu. Selepas anda confirm untuk membuat order secara borong, pembayaran sampel yang bernilai RM500 itu akan ditolak dari harga order nanti.

4. Semua order saya akan terjamin selamat sampai ke? Dari China hingga ke alamat saya?

   Ya. Dari proses pembuatan barang, Quality Checking (QC), Packaging barang & Shipping dari kilang China hingga ke alamat pelanggan akan diurus oleh pihak

 

   DAZRA. Kami akan menjaminkan apa yang dilihat pada sampel pilihan pelanggan akan mencapai standart sewaktu barangan yang tempah tiba nanti. Kepuasan pelanggan adalah kunci utama kami.

5. Macam mana proses untuk saya buat order Botol Komsetik / Packaging dari pihak DAZRA?

Untuk jawapan ini, anda boleh lihat di tab di atas (Proses Order)

6. Saya ada design botol tersendiri, boleh ke pihak DAZRA buat Custom-made botol kosmetik?

Ya. Kami ada menyediakan proses untuk membuat custom-made botol. Anda boleh whatsapp dengan team kami untuk dapatkan info lebih tepat. 'Klik Disini!'

7. Kilang di China sana boleh buat print sekali ke pada Botol Kosmetik / Packaging saya?

Ya. Kilang disana mempunyai servis untuk membuat print pada produk anda & mempunyai pelbagai jenis material print. Jenis mesin print yang digunakan pun berkualiti tinggi.

8. Dah lama ke DAZRA buat bisnes ini? Macam mana saya nak tahu anda benar-benar wujud dan       berkemampuan untuk membuat order saya?

9. Boleh saya tahu waktu operasi kerja pihak DAZRA?

Waktu operasi kami:  9.00 PAGI - 5.30 PETANG (Isnin - Jumaat). 

Cuti pada sabtu, ahad dan cuti am.